MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Četvrtak, 23 Veljače 2023

Majice su spremne za projektne aktivnostiMajice su spremne za projektne aktivnostiU četvrtak, 23.2.2023. godine, nakon sastanka s Nenom Radićem koji održava "Oazine" web-stranice, Vesna Nedić, voditeljica projekta "Građanskim angažmanom do boljih volonterskih programa srednjih škola Baranje", našla se s predstavnikom Grafičkog obrta "Fist" i preuzela promomaterijal (majice).

Vesna Nedić i Neno Radić na radnom doručkuVesna Nedić i Neno Radić na radnom doručkuU četvrtak, 23.2.2023. godine, s početkom u 10 sati, u Osijeku, "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić održala je sastanak s Nenom Radićem u vezi održavanja "Oazine" web-stranice, kao i web-stranice "Oazinog" volonterskog centra.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok