MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Utorak, 31 Siječnja 2023
Utorak, 31. 01. 2023.

Likovno-kreativna radionica

Oslikane torbice-neseseriOslikane torbice-neseseriU utorak, 31.1.2023. godine, u prostorijama Društvenog centra, održana je još jedna u nizu od   "Oazinih" likovno-kreativnih radionica u vremenu od 17 do 19 sati.

Već uobičajeno radionici su, pod vodstvom aktivistice Ane, prisustvovale korisnice Sanja, Jadranka, Rožika, Mara, Klara i Mirjana koje su, kao i uvijek, bile nestrpljive i znatiželjne u vezi teme radionice.

Ispred 'Oaze' sudjelovala je Dragana BrnjevaracIspred 'Oaze' sudjelovala je Dragana BrnjevaracU utorak, 31.1.2023. godine, održana je završna konferencija projekta "Dnevni centar za djecu i mlade" u Etnološkom centru baranjske baštine. Projekt se provodio tri godine na području Belog Manastira, a nositelj je udruga Projekt građanske demokratske inicijative – P.G.D.I.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok