MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Utorak, 17 Siječnja 2023

Staklene bočice imaju raznoliku primjenuStaklene bočice imaju raznoliku primjenuU utorak, 17.1.2023. godine, u "Oazinim" prostorijama održana je još jedna likovno-kreativna radionica namijenjena svim znatiželjnicama kojima je kreativa bliska ili se žele samo družiti u dobrom društvu.

Ovog utorka radionici su, uz "Oazinu" aktivisticu i voditeljicu radionice Anu Jeličić, prisustvovale korisnice Jadranka, Mirjana, Rožika, Klara i Mara. Na ovotjednoj radionici, kao i na prošlotjednoj, oslikavale su se staklene bočice. Tema je ponovljena budući da je interes za ovim zanimljivim bočicama, čija je primjena raznovrsna, velik.

Utorak, 17. 01. 2023.

Pokupljeni svi anketni upitnici

Ana Jeličić i Vedrana BagarićAna Jeličić i Vedrana BagarićU utorak, 17.1.2023. godine, "Oazina" aktivistica Ana Jeličić, u sklopu projekta "Građanskim angažmanom do boljih volonterskih programa srednjih škola Baranje", posjetila je Prvu srednju školu Beli Manastir, gdje je, od tajnice Vedrane Bagarić Glavan, preuzela anketne upitnike na temu volontiranja, popunjene od strane učenika prvih razreda.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok