MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Nedjelja, 10 Svibnja 2020

Torbe i jastučići za igle od reciklažnog materijalaTorbe i jastučići za igle od reciklažnog materijalaZbog pandemije izazvane koronavirusom "Oazini" zaposlenici radili su od kuće cijeli četvrti mjesec 2020. godine, a aktivnosti s korisnicima nisu se održavale. Zato se i rad "Oazinog" šnajderaja, koji djeluje kroz trogodišnji program "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira", a kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, odvijao u kući "Oazine" krojačice Jelene Opačić-Matijević.

Ona je tokom tog mjeseca od doniranih materijala (starih košulja i stare krevetnine) sašila 30 platnenih torbi i 30 jastučića za igle, koji će biti poklonjeni korisnicima "Oazinih" besplatnih toplih obroka.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok