MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Petak, 17 Svibnja 2019

Predrag Mandić i Arpad HornjakPredrag Mandić i Arpad Hornjak(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 17. V. 2019. godine, s početkom u 19 sati, u Srpskom kulturnom centru (SKC) u Belom Manastiru, a u organizaciji SKUD-a "Jovan Lazić", SUŽ-a "Dukat" i lokalnog pododbora SKD-a "Prosvjeta", održana je promocija knjige "Slikom i rečju protiv zaborava". Knjigu je uredio dr. Predrag Mandić, novinar Srpske redakcije Mađarskog radija iz Pečuja, a izdali su je 2016. godine Samouprava Srba u Pečuju i Pečujsko-baranjsko srpsko udruženje.

Konferencija u Tehničkom muzeju Nikola Tesla u ZagrebuKonferencija u Tehničkom muzeju Nikola Tesla u Zagrebu(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U četvrtak i petak, 16. i 17. V. 2019. godine, u sklopu Dana otvorenih vrata udruga 2019. godine, Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske organizirao je u Tehničkom muzeju Nikola Tesla u Zagrebu konferenciju "Budućnost civilnog društva: aktivan doprinos građana društvenim promjenama". Na konferenciji je bila i "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić

Nakon što se učita, pogledajte video i razmislite: moramo li naš planet zatrpavati milijunima tona plastike? Svatko od nas može dati svoj doprinos. Smanjimo bacanje plastike na najmanju moguću mjeru!

Video objavio EduKamp 13. V. 2019.
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok