MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Ponedjeljak, 08 Travnja 2019

Glumci i Tamburaški sastav KasGlumci i Tamburaški sastav Kas(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

(O predstavi vidjeti OVDJE)

1. i 2. razred PŠ Mece i učiteljica Jela Merdić1. i 2. razred PŠ Mece i učiteljica Jela Merdić(Fotoalbumi se mogu vidjeti ovdje i ovdje)

U ponedjeljak, 8. IV. 2019. godine, u sklopu projekta " Nasilje baš nije fer", održane su prve radionice u Područnoj školi Mece, koja pripada OŠ Darda. Radionicu za prvi i drugi razred održala je učiteljica Jela Merdić, a za treći i četvrti razred učiteljica Nataša Mumlek. Radionice su održane prvi školski sat, s početkom u 8 sati, pa su učenici na početku bili pomalo uspavani, ali su se brzo opustili.

U petak, 8. IV. 2019. godine, 17-19 satiU petak, 8. IV. 2019. godine, 17-19 sati 

Ponedjeljak, 08. 04. 2019.

Najava Proljetnog vašara u Karancu

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

Na Cvjetnu nedjelju, 14. IV. 2019. godine, s početkom u 10 sati, na sajamskoj ledini kod karanačke katoličke crkve održat će se po trinaesti put Proljetni vašar u Karancu. Vašar organiziraju udruga "Čuvari starih zanata", restoran "Baranjska kuća", etnoselo Karanac i Turistička zajednica Baranje.

Na FB-stranici BaranjaMedije može se pogledati preko 400 fotografija s prethodnih proljetnih vašara:

  • Proljetni vašar 2018. godine (143 fotografije) – OVDJE
  • Proljetni vašar 2017. godine (175 fotografija) – OVDJE
  • Proljetni vašar 2016. godine (95 fotografija) – OVDJE
Ponedjeljak, 08. 04. 2019.

Čestitka za Svjetski dan Roma

Jovica RadosavljevićJovica RadosavljevićJovica Radosavljević, predsjednik Romskog resursnog centra (RRC) iz Darde, čestita sunarodnjacima Svjetski dan Roma:

"Romi i Romkinje širom svijeta obilježavaju 8. travnja. U svoje osobno ime i u ime RRC-a iz Darde mojim Romima i Romkinjama širom svijeta gdje i jednog ima, ali i na području čitave Republike Hrvatske, čestitam Svjetski dan Roma.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok