MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Utorak, 14 Rujna 2021
Utorak, 14. 09. 2021.

Oslikavanje svilenih marama

Oslikavanje svilenih maramaOslikavanje svilenih maramaU utorak, 14. IX. 2021. godine, održana je još jedna u nizu od "Oazinih" likovno-kreativnih radionica iz programa "Dostojanstveno starenje", financiranog od strane Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Utorak, 14. 09. 2021.

"Zelena čistka" 2021.

U utorak, 14. IX. 2021. godine, s početkom u 10 sati, u organizaciji Grada Belog Manastira, održan je sastanak vezan za nacionalnu kampanju zaštite okoliša – "Zelena čistka" 2021., koja će se održati u subotu, 18. IX. 2021. godine.

Na sastanku su sudjelovali predstavnici triju belomanastirskih srednjih škola, predstavnici Grada, na čelu s Goranom Hesom, predstavnik Baranjske čistoće te predstavnice organizacija civilnog društva Projekta građanske demokratske inicijative (P.G.D.I.), Mirela Alagić, i Mirovne grupe Oaze, Katarina Gaćina.

Utorak, 14. 09. 2021.

Besplatna pravna pomoć

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

Obavještavamo da Centar za mir, nenasilje i ljudska prava – Osijek, od srijede, 22. IX. 2021. godine, od 9 do 11 sati, ponovo počinje pružati besplatnu pravnu pomoć u fizičkom obliku, primajući stranke u prostorijama "Oaze" u Belom Manastiru, Ulica J. Antala 3.

Besplatna pravna pomoć pruža se unutar programa "Dostojanstveno starenje" koji "Oaza" u partnerstvu s Centrom za mir provodi od početka 2021. godine. Taj program financira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok