MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Mirovna grupa Oaza Beli Manastir

Ugovor je potpisala Sandra KušenićUgovor je potpisala Sandra KušenićU utorak, 16.4.2024. godine, u prostorijama Općine Jagodnjak, "Oazina" direktorica Sandra Kušenić potpisala je ugovor o financiranju projekta "Općina Jagodnjak u 'Baranjskom leksikonu'".

Projekt je odobren u sklopu Javnog natječaja za sufinanciranje projekata/programa udruga na području Općine Jagodnjak za 2024. godinu.

Sredstva je dobila i "Oaza"Sredstva je dobila i "Oaza"U utorak, 16.4.2024. godine, Mato Lukić, zamjenik župana koji obnaša dužnost župana Osječko-baranjske županije, donio je Plan financiranja programskih aktivnosti udruga sredstvima Proračuna Osječko-baranjske županije u 2024. godini.

Sredstva su dodijeljena za 144 nositelja programa / projekata u okviru 10 programskih područja u ukupnom iznosu od 175.842,90 eura.

Nalazite se ovdje: Naslovnica
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok