MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Mirovna grupa Oaza Beli Manastir

Burza radi srijedom i petkomBurza radi srijedom i petkom"Oazina" burza odjeće i obuće i dalje je dosta posjećena.

U srpnju je odjeća donirana 10 puta, a izdana 28 puta, dok je u kolovozu bilo 8 donacija i 20 izdavanja robe.

Ljudi se polako navikavaju da burza ponovo radi. Najveća je potražnja za dječjom odjećom i obućom. Također se dosta traži i školski pribor jer škola samo što nije počela.

Inače se u burzu ne primaju velike stvari, kao što su dječja kolica, krevetići i slično, ali uspjeli smo povezati osobu koja je imala kolica koja je željela pokloniti i osobu kojoj su trebala, tako da i tu posredujemo ako možemo.

Rezultati će pomoći u kreiranju volonterskih programaRezultati će pomoći u kreiranju volonterskih programaNa osnovu održane fokus-grupe, 4.4.2023. godine, gdje su predstavnici srednjih škola i nevladinih organizacija Baranje podijelili svoja iskustva i spoznaje o provedbi volonterskih programa u svojim organizacijama, a u sklopu projekta "Građanskim angažmanom do boljih volonterskih programa srednjih škola Baranje", doneseni su stavovi, dosadašnja iskustva, poteškoće u provedbi volonterskih programa srednjih škola i nevladinih organizacija.

Nalazite se ovdje: Naslovnica
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok