MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Mirovna grupa Oaza Beli Manastir
Srijeda, 26. 04. 2023.

Oslikavanje staklenih bočica

Staklene bočice mogu poslužiti za raznoštaStaklene bočice mogu poslužiti za raznoštaU srijedu, 26.4.2023. godine, s početkom u 17 sati, u "Oazinim" prostorijama održana je još jedna likovno-kreativna radionica kojoj su, pored voditeljice Ane, prisustvovale korisnice Jadranka, Rožika, Mara, Klara, Mirjana i Sanja.

Srijeda, 26. 04. 2023.

Sastanak programskog tima

"Oazin" projektni tim"Oazin" projektni timU srijedu, 26.4.2023. godine, u "Oazinim" prostorijama, održan je sastanak programskog tima. Otpočeo je u 15 sati, a tema sastanka je bila dvodnevna edukacija "Menadžment volontera".

Tema je bilo više, ali ona glavna na dnevnom redu je bila održavanje edukacije "Menadžment volontera" za učenike belomanastirskih srednjih škola, koja se treba održati 27. i 28.4.2023. godine. To je jedna od aktivnosti projekta "Građanskim angažmanom do boljih volonterskih programa srednjih škola Baranje". Sastanci programskog tima većinom se održavaju zbog aktivnosti upravo tog projekta.

Srijeda, 26. 04. 2023.

Poziv na fokus-grupu

"4. smjena - nevidljivi rad""4. smjena - nevidljivi rad"U srijedu, 3.5.2023. godine, u zajedničkim prostorijama Društvenog centra (J. Antala 3, Beli Manastir), s početkom u 18 sati, održat će se fokus-grupa tematske mreže "4. smjena – nevidljivi rad".

Na fokus-grupu pozvani su svi zainteresirani roditelji maloljetne djece, kao i oni koji dijete očekuju ili planiraju.

Tema će biti kako balansirati privatni i poslovni život, kako izgleda uobičajeni dan roditelja i koje oblike podrške imaju ili trebaju.

Nalazite se ovdje: Naslovnica
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok