MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Mirovna grupa Oaza Beli Manastir

Obilježavanje se održalo u Etnološkom centru baranjske baštineObilježavanje se održalo u Etnološkom centru baranjske baštine(fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U srijedu, 19.4.2023. godine, s početkom u 16 sati, u Etnološkom centru baranjske baštine, sa svojim volonterima i suradnicima: Centrom za kulturu grada Belog Manastira, Turističkom zajednicom Baranje Beli Manastir, Gradskim kazalištem Beli Manastir, Drugom srednjom školom Beli Manastir, Foto-kino klubom "Baranja-film", udrugom "Tako je to nekad bilo" iz Duboševice i Osnovnom školom "Dr. Franjo Tuđman" Beli Manastir, Mirovna grupa Oaza obilježila je Svjetski dan činjenja dobrih djela, koji se u Hrvatskoj obilježava po drugi put.

Nalazite se ovdje: Naslovnica
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok