MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Mirovna grupa Oaza Beli Manastir

Nekad tema radionice bude kompleksna...Nekad tema radionice bude kompleksna...U "Oazinim" prostorijama, u petak, 6.5.2022. godine, održana je dječja radionica s početkom u 17 sati. Ovotjedna radionica nastavak je na prošlu, o čemu smo pisali ovdje, tako da se nastavilo s izrađivanjem stabala od žice.

Dorotea je dovršavala svoje stablo koje je započela na prošloj radionici, a Relja, Vanja i Dario su krenuli "od nule". Njih trojica su izabrali od koje žice žele izraditi stablo i na koji kamen ga zalijepiti. Bili su maštoviti pa nisu izabrali samo srebrnu, zlatnu ili bakrenu žicu, nego su kombinirali. Pri rezanju žice i lijepljenju na kamenmpomogle su im voditeljice radionice Sandra i Dragana.

Nalazite se ovdje: Naslovnica
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok