MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Mirovna grupa Oaza Beli Manastir
Ponedjeljak, 14. 09. 2020.

Obrana završnih seminarskih radova

Logo projektaLogo projektaU ponedjeljak, 14. IX. 2020. godine, poslijepodne i uveče, polaznici iz Osječko-baranjske županije osposobljavanja za voditelja izrade i provedbe projekata financiranih iz EU branit će svoje završne seminarske radove. Udruga žena Vukovar, kao nositelj projekta, i Mirovna grupa Oaza, kao partner na projektu, žele im puno uspjeha na obrani.

Završni seminarski radovi pisani su u sklopu vježbe izrade projektnih prijedloga u vremenskom razdoblju od 31. VIII. do 9. IX. 2020. godine. Završnim seminarskim radom polaznik ili polaznica dokazuje da gradivo naučeno tokom osposobljavanja može primijeniti u praksi na realne zadatke. Seminarski radovi rađeni su u dvočlanim timovima, koji su se sastojali od predstavnika / predstavnice tima i člana / članica tima.

Nalazite se ovdje: Naslovnica
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok