MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Mirovna grupa Oaza Beli Manastir

Mirjana Mizdrak MišanovićMirjana Mizdrak Mišanović(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U ponedjeljak, 16. XI. 2020. godine, s početkom u 12 sati, održana je završna online-konferencija EU-projekta "Eko start" u organizaciji Udruge žena Vukovar, koja je i nositelj tog projekta. Projekt je odobren iz poziva "Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza III", financiran je sredstvima Europske Unije iz Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. Ukupna vrijednost projekta je 915.593,59 kuna i financiran je u stopostotnom iznosu iz Europskog socijalnog fonda.

Ponedjeljak, 16. 11. 2020.

Međunarodni dan tolerancije

Međunarodni dan tolerancijeMeđunarodni dan tolerancijeDan 16. XI. (16. 11. / 16. studenoga / 16. novembar) obilježava se kao Međunarodni dan tolerancije. Taj dan podsjeća nas na poštovanje i uvažavanje drugačijih od nas, to je dan koji nas potiče na snošljivost prema drugima. Generalna skupština Ujedinjenih naroda je 1996. godine pozvala zemlje članice da ustanove Dan tolerancije u sladu s Deklaracijom o principima tolerancije, koju su članice potpisale 16. 11. 1995. godine.

Nalazite se ovdje: Naslovnica
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok