MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Mirovna grupa Oaza Beli Manastir

Izrada brojeva za tomboluIzrada brojeva za tombolu(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U desetom mjesecu 2018. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, održane su tri likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom i utorkom od 18 do 20 sati, a pod vodstvom Jelene Opačić-Matijević. Održane su 9, 15. i 16. listopada, a na njima je bilo 11, 13 i 10 korisnica. U ponedjeljak, 8. X., radionica nije održana zbog državnog praznika. Radionice se održavaju u sklopu projekta "Dostojanstveno starenje III", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Gornji dio plakata - kliknite na sliku za veći prikazGornji dio plakata - kliknite na sliku za veći prikaz

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

Dan Grada Belog Manastira obilježit će se 11. studenoga, na blagdan Svetog Martina. Tim povodom pripremljen je raznolik program, koji traje od 30. listopada (X) sve do 24. studenog (XI).

Cjelovit program može se vidjeti na priloženom plakati, a za subotu, 10. XI. 2018. godine, planiran je na Trgu slobode sajam ekoproizvoda i suvenira s početkom u 11 sati, Memorijalni šahovski turnir "Prof. Antun Bubalović", s početkom u 10 sati u Nastavno-sportskoj dvorani, te od 13 sati druženje s građanima uz konzumaciju gastroponude.

Uveče, s početkom u 21 sat, održat će se koncert pop-rok-sastava "Crvena jabuka".

Nalazite se ovdje: Naslovnica
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok