MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Utorak, 15 Studenog 2022
Utorak, 15. 11. 2022.

Oslikavanje platnenih torbi

Naše korisnice lako se 'hvataju u koštac'...Naše korisnice lako se 'hvataju u koštac'...U utorak, 15.11.2022. godine, održana je još jedna likovno-kreativna radionica po programu  "Dostojanstveno starenje", financiranom sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Radionici, održanoj u "Oazinom" dnevnom boravku, u vremenu od 17 do 19 sati, uz zaposlenice Draganu i Anu, prisustvovale su korisnice: Anica, Jadranka, Jelisavka, Mirjana, Kristina i Mara koje su, kao i obično, temi radionice pristupile s puno volje i mašte što je dalo lijepe rezultate.

Utorak, 15. 11. 2022.

Sastanak programskog tima

Dragana, Ana, Vesna i SandraDragana, Ana, Vesna i SandraU utorak, 15.11.2022. godine, s početkom u 15 sati, održan je još jedan sastanak "Oazinog" programskog tima. Tema sastanka su bili, kao i u većini slučajeva do sada, programi "Volontiraj i ti" i "Dostojanstveno starenje", financirani sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok