MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Srijeda, 16 Svibnja 2018

Stana Nemet i Vesna NedićStana Nemet i Vesna NedićU srijedu, 16. V. 2018. godine, s početkom u 10 sati, novinarka Stana Nemet s belomanastirskog Radija Banska kosa snimila je u "Oazinom" uredu u belomanastirskom Društvenom centru razgovor s "Oazinom" projekt-koordinatoricom Vesnom Nedić. Razgovor će biti emitiran u stalnoj emisiji "Korak ka jednakosti" u četvrtak, 17. V. 2018. godine, s početkom u 17 sati, na frekvenciji 96,9 mHz.

'Hrvatska volontira', 21-26. V. 2018.'Hrvatska volontira', 21-26. V. 2018.Hrvatski centar za razvoj volonterstva, u suradnji s partnerskim organizacijama, osmu godinu zaredom organizira tradicionalnu manifestaciju "Hrvatska volontira" kojom potiče što veći broj građana i organizacija iz cijele Hrvatske na volontiranje u različitim društveno korisnim aktivnostima i time promovira vrijednost volontiranja kao građansku vrlinu i naviku srca!

Dvorište bake Katice u KopačevuDvorište bake Katice u Kopačevu

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok