MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Ponedjeljak, 29 Svibnja 2023

Dani otvorenih vrata održat će se 2.6.Dani otvorenih vrata održat će se 2.6.U petak, 2.6.2023. godine, u 16 sati, u prostorijama Mirovne grupe Oaza (J. Antala 3, Beli Manastir), Društvo za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama Osijek održat će Dane otvorenih vrata.

Društvo će, na zanimljiv i zabavan način, prezentirati dio opreme (VR-naočale, dron, robot, simulator vožnje…).

Prezentirat će i suvremenu "pametnu tehnologiju" (pametna ploča, interaktivni zaslon, pametni stol te njihove mogućnosti i primjenu u aktivnostima udruga, kao i u radu s korisničkim skupinama.

Ponedjeljak, 29. 05. 2023.

Sastanak projektnog tima

Sastanak je obuhvaćao nekoliko točki dnevnog redaSastanak je obuhvaćao nekoliko točki dnevnog redaU ponedjeljak, 29.5.2023. godine, u "Oazinom" dnevnom boravku, s početkom u 14 sati, održao se još jedan sastanak projektnog tima. Okupile su se sve članice: Ana, Sandra, Vesna i Dragana.

Na sastanku se razgovaralo o ACF-ovom projektu "Građanskim angažmanom do boljih volonterskih programa srednjih škola Baranje" i aktivnostima koje obuhvaća, kao i popratnoj dokumentaciji. Jedna od aktivnosti projekta je i edukacija koja će se održati ovaj tjedan, tako da se vodila rasprava i na tu temu.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok