MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Ponedjeljak, 26 Srpnja 2021

PEER-centar u ŠećeraniPEER-centar u ŠećeraniU ponedjeljak, 26. VII. 2021. godine, s početkom u 14 sati, u prostorijama belomanastirske Velike vijećnice (zgrada P+8), održan je sastanak Partnerstva za Intervencijski plan Grada Belog Manastira i Općine Darda.

Centar za mir nenasilje i ljudska prava - OsijekCentar za mir nenasilje i ljudska prava - OsijekVlada Republike Hrvatske donijela je Odluku o prodaji stanova u vlasništvu RH. Odluka je objavljena u "Narodnim novinama" br. 78/2021 od 9. VII. 2021. godine.

Predmet prodaje su stanovi u vlasništvu, odnosno suvlasništvu RH, koje na temelju ugovora o najmu ili drugog akta koriste najmoprimci i članovi njihove uže obitelji.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok