MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Utorak, 05 Lipnja 2018

S radionice održane 7. V. 2018.S radionice održane 7. V. 2018.U mjesecu svibnju (maju) 2018. godine, a prema projektu "Dostojanstveno starenje – II" Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku (koji je već i završio), u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra održane su četiri likovno-kreativne radionice od 18 do 20 sati, dvije ponedjeljkom i dvije utorkom (7-8. i 14-15. V.), a vodila ih je Ana Jeličić.

Kliknite na faksimil za veći prikazKliknite na faksimil za veći prikaz

Članak o četrdesetpetogodišnjici mature nekadašnjeg 4.b-razreda Gimnazije Beli Manastir, koji je na "Oazinoj" web-stranici objavljen 27. V. 2018, jedan je od najčitanijih članaka ove godine. Dosad je, naime, čitan preko – 200 puta, a njegovu objavu na Facebooku "lajkalo" je oko – 100 osoba. Skraćena verzija toga članka objavljena je 5. VI. 2018. godine i u "Glasu Slavonije", i to kako u štampanom, tako i u internetskom izdanju.

Skraćena verzija članka objavljena je 29. V. i na fejsbukovskoj stranici BaranjaMedije uz album od 42 fotografije, koji je snimio Rajko Cicak (vidjeti ovdje).

Zmajevac, Katolički surdukZmajevac, Katolički surdukTuristička zajednica Baranje, u suradnji s Općinom Kneževi Vinogradi i Udrugom vinara Baranje, organizira 8, 9. i 10. VI. 2018. godine Festival dobrog vina "GatorFest", koji je ove godine započeo još 26. svibnja međunarodnim ocjenjivanjem vina u Starom podrumu Belje u Kneževim Vinogradima (Petefi Šandora 2), u vremenu od 10 do 12 sati.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok