MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Arhiva

Edukacija "Škola za lokalni održivi razvoj 2021."Edukacija "Škola za lokalni održivi razvoj 2021."U srijedu, 31. III. 2021. godine, od 10 do 16 sati, u prostorijama Hrvatskog kulturnog društva (HKD) Napredak u Zagrebu, u organizaciji organizacije civilnog društva "ODRAZ – Održivi razvoj zajednice", održao se prvi dan edukacije "Škola za lokalni održivi razvoj 2021.". Na edukaciji je sudjelovala "Oazina" zaposlenica Katarina Gaćina.

Edukacija se provela u sklopu projekta "SUSTINEO – Suradnjom, sudjelovanjem, istraživanjem i edukacijom za održivost", koji za cilj ima doprinijeti postizanju održivog razvoja u Hrvatskoj. Više o samom projektu može se pročitati na sljedećoj poveznici.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Arhiva
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok