MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Arhiva

Jasmina Janković (druga slijeva)Jasmina Janković (druga slijeva)U četvrtak, 28. II. 2019. godine, od 16 do 17:30 sati, održana je u "Oazinom" dnevnom boravku edukacijska radionica na temu "Koliko znamo o antibioticima?" Radionicu je držala farmaceutska tehničarka Jasmina Janković iz Belog Manastira.

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

Gradska knjižnica Beli Manastir poziva zainteresirane na promociju knjige "Žene vole pametne muškarce" autora Zlatka Erjavca iz Virovitice. Promocija će se održati 6. III. 2019. godine s početkom u 17:30 sati. U knjizi su objavljene 54 humoreske i 18 ozbiljnih priča. Moderatorica promocije bit će Melita Schmitz, a glazbeni gost Zlatko Kovačević.

Knjigu je 2018. godine izdala zagrebačka izdavačka kuća "Beletra". U "Glasu Slavonije" čitamo da je Zlatko Erjavec virovitički "poduzetnik koji je počeo pisati priče nakon umirovljenja, u šezdesetoj godini, na poticaj Roberta Roklicera i njegovih umjetničkih večeri u Virovitici. Erjavčeve humoreske obrađuju svakodnevne odnose na originalan i duhovit način, a zbirka nosi naslov jedne od humoreski".

Nalazite se ovdje: Naslovnica Arhiva
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok