MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Ponedjeljak, 11 Studenog 2019

'Oazin' volonterski centar'Oazin' volonterski centar(Obrazac za nominaciju)

Povodom Međunarodnog dana volontera (5. XII.), "Oazin" volonterski centar raspisuje natječaj za dodjelu "Nagrade volonter / volonterka godine" za 2019. godinu" i dva "Priznanja za volonterski angažman" u 2019. godini. Natječaj traje do 29. XI. 2019. godine. Prijave se mogu slati poštom, e-mailom ili osobno donijeti u "Oazu".

Udruge, ustanove i institucije mogu nominirati pojedince i pojedinke za osobit doprinos u razvoju zajednice i poboljšanju kvalitete života na području Grada Belog Manastira.

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

U srijedu, 13. XI. 2019. godine, s početkom u 12:30 sati, u belomanastirskom Etnološkom centru baranjske baštine održat će se predavanje za učenje i podsjećanje pod naslovom "Crtice iz prošlosti Belog Manastira". Organizator predavanja je Savjet mladih Grada Belog Manastira, a predavači će biti dvoje profesora: Šandor Juhas i Jelena Vidaković.

Nalazite se ovdje: Naslovnica SOKNO
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok