MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Utorak, 22 Svibnja 2018

Župan Osječko-baranjske županije (OBŽ) Ivan Anušić donio je 22. V. 2018. godine "Plan raspodjele sredstava prema Programu javnih potreba u kulturi na području Osječko-baranjske županije za 2018. godinu".

Plan je objavljen na web-stranici Županije, a u Proračunu Osječko-baranjske županije za taj plan osigurana su sredstva u iznosu od 800.000 kuna z aukupno 276 programa. Plan i popis odobrenih programa mogu se vidjeti OVDJE.

Prema programskim područjima sredstva su raspoređena ovako:

Kliknite na plakat za veći formatKliknite na plakat za veći format

U četvrtak, 24. V. 2018. godine, Matica umirovljenika Grada Beli Manastir, u okviru Dana otvorenih vrata udrugā, organizira "Kiflica-fest", prvo natjecanje osječkih i baranjskih umirovljeničkih udruga u spravljanju slanih kiflica, pod motom: Čuvanje tradicijske nematerijalne kulturne baštine.

Natjecanje će se održati u Restoranu Panon u Kneževim Vinogradima od 17 do 20 sati. Program će voditi Davor Horvat, a predsjednica ocjenjivačkog suda bit će Maja Gradinjan Centner, magistrica nutricionizma i znanosti o hrani.

Poruka organizatora:
Pridružite nam se, podržite nas, očekujemo Vas.

Nalazite se ovdje: Naslovnica SOKNO
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok