MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Utorak, 31 Prosinca 2019

Malo slavimo, malo radimoMalo slavimo, malo radimoU dvanaestom mjesecu 2019. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, održane su dvije likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom od 18 do 20 sati, a pod vodstvom Jelene Opačić-Matijević. Održane su 2. i 16. XII. Na njima je bilo 7 i još jednom 7 korisnica.

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku obavještava organizatore volontiranja da će od 1. siječnja 2020. godine biti omogućen pristup aplikaciji za unos izvješća o organiziranom volontiranju.

Aplikacija je dostupna na adresi volonteri.mdomsp.hr.

Izvještajno razdoblje odnosi se na vrijeme od 1. siječnja do 31. prosinca 2019. godine, a rok za dostavu izvješća je 31. ožujka 2020. godine.

Više informacija o podnošenju izvješća dostupno je na ovoj poveznici.

(Izvor: mdomsp)

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok