MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Nedjelja, 07 Svibnja 2017

Topli obrok na kućnom praguTopli obrok na kućnom praguU mjesecu travnju 2017. godine uspješno je nastavljena "Oazina" socijalna usluga dostava besplatnih toplih obroka starijim i nemoćnim osobama Belog Manastira i prigradskih naselja u partnerstvu s Gradom Belim Manastirom, ali s nekim promjenama. Proteklog mjeseca besplatne tople obroke dobivalo je 30 starijih, bolesnih i radno nesposobnih građana, korisnika socijalne pomoći, i na taj način bar malo popravilo kućni budžet. Ukupno su im dostavljena 592 obroka.

Nedjelja, 07. 05. 2017.

Rad "Oazine" praonice (IV/2017)

Antonija Papak u 'Oazinoj' praoniciAntonija Papak u 'Oazinoj' praoniciU četvrtom mjesecu 2017. godine u "Oazinoj" besplatnoj praonici u belomanastirskom Društvenom centru oprane su samo četiri mašina rublja. "Oazina" praonica djeluje u okviru trogodišnjeg programa "Pomoć ugroženim Belomanastircima", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Tri pranja bila su za osobe u potrebi, a jedno pranje za "Oazinu" burzu odjeće i obuće. Naime, Burza je dobila donaciju dječje garderobe koja je negdje dugo stajala i nije bila baš najurednija. Nakon pranja, sušenja i slaganja, ta dječja garderoba odložena je u ormar da bi čista i uredna dočekala korisnike.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok