MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Subota, 05 Rujna 2020

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Šetnja Crnim putem od Belog Manastira do Šećeranskog jezera i oko njega – ili vožnja biciklom istom rutom – uvijek su zanimljive i relaksirajuće. Moguć je, naravno, i dolazak automobilom s parkiranjem na nekadašnjoj pisti za istovar šećerne repe, a potom obilazak jezera sve do Karašice asfaltiranom i uređenom stazom sa sjeverne strane ili zemljanom i prirodnijom stazom s južne strane.

Nagrada i priznanja za promicanje mirotvorstva, nenasilja i ljudskih prava "Krunoslav Sukić" 2020.

Javni natječaj otvoren je od 5. IX. do 5. XI. 2020.

Nagrada i priznanja "Krunoslav Sukić" namijenjeni su pojedincima, organizacijama i institucijama za osobit doprinos u zaštiti i promociji ljudskih prava i sloboda čovjeka i dosljedno promicanje kulture mira i nenasilja u Hrvatskoj, odnosno za učinke djelovanja u Hrvatskoj. Stoga mogu biti nominirane i inicijative i građani iz područja Zapadnog Balkana čije djelovanje ima učinke u Republici Hrvatskoj.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok