MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Utorak, 24 Ožujka 2020

Logo projektaLogo projekta

Nakon što su u sklopu projekta "Nova znanja – nove prilike" održane motivacijske radionice za Osječko-baranjsku županiju u Osijeku i Belom Manastiru, za 16. III. 2020. bilo je zakazano u belomanastirskom Društvenom centru psihološko testiranje kandidata zainteresiranih za osposobljavanje za voditelja izrade i provedbe projekata financiranih iz EU. Međutim, zbog proglašenja pandemije izazvane koronavirusom testiranje uživo je otkazano. Ipak, održano je tjedan dana kasnije telefonskim putem. Evo izvještaja psihologinje Jovane Bačić Beljić, koju je angažirao nositelj projekta Udruga žena Vukovar i koja je provela to testiranje:

Raskrsnica Betonske i Školske uliceRaskrsnica Betonske i Školske ulice(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Nakon što je u ponedjeljak, 23. III. 2020., pao prvi, ali blagi snijeg protekle zimske sezone, u ponedjeljak uveče, cijelu noć te cijeli utorak snijeg je padao baš pošteno i nije se otopio. Pogledajte na slikama!

Obavještavaju se građani s područja Grada Belog Manastira da je dana 23. ožujka 2020. godine stupila na snagu odluka Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj.

Stožer civilne zaštite Grada Belog Manastira izdaje, ovjerava i potpisuje propusnice za ulazak i izlazak s područja prebivališta ili stalnog boravišta u Gradu Belom Manastiru samo za slučajeve vitalnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djeci, starijim osobama te za slučaj kupovine hrane ili osnovnih potrepština.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok