MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Srijeda, 08 Svibnja 2019

Jedna od pristiglih donacijaJedna od pristiglih donacija"Oazina" burza odjeće i obuće djeluje u sklopu trogodišnjeg programa "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. U toku četvrtog mjeseca 2019. godine roba je "Oazinoj" burzi donirana 17 puta, a izdavana 27 puta.

U toku mjeseca bile su dvije velike donacije dječje i bebi-odjeće. Donacije su stizale iz više baranjskih mjesta, a jednu je iz Rijeke poslala Baranjka Marica Kramarić. Roba je razvrstavana i slagana po kutijama da bi se lakše mogla izdavati. Pojedina roba morala se otpisivati jer je nitko ne želi preuzeti pa je osobnim vozilom odvezena u reciklažno dvorište.

Hrvatski Crveni križHrvatski Crveni križDiljem svijeta 8. svibnja (8. maja) obilježava se Svjetski dan Crvenoga križa i Crvenoga polumjeseca u znak počasti Henryju Dunantu, utemeljitelju Međunarodnog pokreta Crvenog križa i Crvenog polumjeseca, koji je na taj dan rođen.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok