MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Četvrtak, 10 Listopada 2019

Igra za razmišljanje i brzo djelovanjeIgra za razmišljanje i brzo djelovanjeIako je projekt "Dostojanstveno starenje III" završio, neke "Oazine" korisnice i dalje se sastaju u "Oazinom" dnevnom boravku. Sad se to druženje održava četvrtkom s početkom u 15:30 sati i traje do 18 sati. Standardnu ekipu za igru "Rummy" čine Mara, Dubravka, Greta i Klara (na slici). A ako netko izostane, kao četvrta uskače "Oazina" zaposlenica Jelena, koja toga dana dežura u "Oazinoj" burzi odjeće i obuće u poslijepodnevnoj smjeni.

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

Udruga žena "Sretne i spretne" iz Jagodnjaka treći put zaredom organizira prezentaciju starih jela pod imenom "Baranjska už'na". Prezentacija će se održati u nedjelju, 13. X. 2019. godine, u Etnokući "Sanja" u jagodnjačkoj Ulici Branka Radičevića broj 66 (blizu groblja) s početkom u 13 sati.

Uz plaćanje ulaznice od 40 kuna posjetioci će moći uživati u konzumiranju neograničene količine svih izloženih jela i kolača, pripremljenih po receptima naših baka. Ovo je idealna prilika da u opuštenoj atmosferi i lijepom ambijentu provedete nedjeljno poslijepodne.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok