MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Utorak, 06 Studenog 2018

Velika donacija iz OsijekaVelika donacija iz Osijeka"Oazina" burza odjeće i obuće djeluje u sklopu trogodišnjeg programa "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. U toku X. mjeseca 2018. godine roba je "Oazinoj" burzi donirana 27 puta, a izdavana 60 puta.

I u toku ovog mjeseca bilo je raznih donacija, ali najmanje odjeće i obuće za predškolce i školarce, a takva se roba i ovaj mjesec najviše tražila.

Bila je i jedna veća donacija iz Osijeka, koja je popunila police s dječjom robom, samo se radilo uglavnom o jednoj veličini za djevojčice, a i to je brzo izdano.

Kliknite na sliku za veći prikazKliknite na sliku za veći prikaz

Grad Beli Manastir, Hrvatski fotosavez, FKK "Baranja-film" Beli Manastir i Centar za kulturu Grada Belog Manastira pozivaju na otvaranje 8. salona fotografije "Minijature" Beli Manastir 2018.

Izložba će biti otvorena subotu, 10. XI. 2018. godine, u 18 sati, u Izložbenom prostoru Centra za kulturu Grada Belog Manastira, Kralja Tomislava 2. Ulaz slobodan!

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok