MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Srijeda, 12 Prosinca 2018

Kartaroši i Jelena Opačić-MatijevićKartaroši i Jelena Opačić-MatijevićU srijedu, 12. XII. 2018. godine, od 16 do 17 sati, u Domu za starije i nemoćne osobe Beli Manastir, a u sklopu "Oazinog" projekta "Dostojanstveno starenje III", održano je još jedno druženje sa štićenicima toga Doma s ciljem da im se bar malo uljepša dan i razbije monotonija. U akciji su učestvovale "Oazine" aktivistice Stela Fabijan i Jelena Opačić-Matijević te četiri volonterke: Anica Frič, Dubravka Simendić, Kristina Gubić i Margita Relić.

Amalija Krstanović, dobitnica Nagrade 'Krunoslav Sukić'Amalija Krstanović, dobitnica Nagrade 'Krunoslav Sukić'(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Nagrada i priznanja za promicanje mirotvorstva, nenasilja i ljudskih prava "Krunoslav Sukić", koje već desetu godinu zaredom dodjeljuje Centar za mir, nenasilje i ljudska prava, svečano su uručeni 12. XII. 2018. godine, povodom Međunarodnog dana ljudskih prava, u foajeu Hrvatskog narodnog kazališta u Osijeku!

15. XII. 2018. (subota) – Dom kulture Darda

  • 18 sati – Godišnji božićni koncert – HKUD Darda
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok