MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Baza volontera

Inicijativa za snažno civilno društvoInicijativa za snažno civilno društvo"Inicijativa za snažno civilno društvo zatražila je od Vlade da donese mjere za očuvanje rada nevladinih organizacija. 'Mjerama podržite udruge i druge organizacije civilnog društva koje doprinose općem dobru i zajednica', stoji u dopisu koji je ova inicijativa uputila Uredu za udruge Vlade RH, Ministarstvu rada i mirovinskog sustava, Ministarstvu regionalnog razvoja i europskih fondova te Nacionalnoj zakladi za razvoj civilnog društva. (...)

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

Od ponoći, 20. IV. 2020. godine, za kretanje po Osječko-baranjskoj županiji – pa onda i po cijeloj Baranja – više nisu potrebne e-propusnice. Na zahtjev Županije, a uvažavajući povoljnu epidemiološku situaciju, to je odobrio Nacionalni stožer civilne zaštite. Propusnice će i dalje trebati za odlazak iz jedne županije u drugu, izuzev između Grada Zagreba i Zagrebačke županije.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok