MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Baza volontera

Anđelka MartićAnđelka MartićDana 11. XI. 2020. godine, nakon duge i teške bolesti, u Zagrebu je u 97. godini života preminula Anđelka Martić, hrvatska književnica i prevoditeljica, autorica kultnog romana za djecu "Pirgo".

Rođena je u Zagrebu, 1. V. 1924. Dugo godina djelovala je kao slobodna umjetnica, a bila je zaposlena i kao novinarka u "Omladinskom borcu", "Vjesniku" i "Narodnom listu", urednica u listu "Pionir" te glavna urednica časopisa "Radost" i nakladničke kuće "Naša djeca".

(Izvor i opširnije: hnd.hr;
intervju na portalnovosti.hr)

Srijeda, 11. 11. 2020.

Dan Grada Belog Manastira

Svečana sjednica Gradskog vijećaSvečana sjednica Gradskog vijeća(Fotoalbum BaranjaMedije može se vidjeti ovdje)

Dan Grada Belog Manastira (11. XI., Sveti Martin) obilježen je svečanom sjednicom Gradskog vijeća, koja je održana pod posebnim uvjetima protuepidemijske zaštite i uz malo gostiju, a bez građana. Zbog toga su uobičajeni zabavni programi i masovnije manifestacije ove godine izostali.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok