MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Baza volontera

Tek pristigla roba u 'Oazinu' burzuTek pristigla roba u 'Oazinu' burzuTokom jedanaestog mjeseca 2019. godine "Oazinoj" burzi roba je donirana 28 puta, a izdavana 59 puta. Bilo je dosta donirane garderobe za sve uzraste. Korisnika je najviše bilo iz Belog Manastira, ali i iz Batine, Bilja, Bolmana, Darde, Duboševice, Kozjaka i Torjanaca.

Korisnici iz drugih baranjskih mjesta navraćaju u "Oazinu" burzu kad nekim povodom dolaze u Beli Manastir, npr. kod liječnika, da plate račune ili da posjete Centar za socijalnu skrb.

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

Zainteresirani Belomanastirci i Baranjci pozivaju se na božićni koncert Ivane Husar, Danijele Pintarić, solista, orkestra i zbora Opere HNK u Osijeku te Dječji zbor "Osječkih zumbića". Koncert će se održati u Belom Manastiru u četvrtak, 5. XII. 2019. godine, s početkom u 20 sati, u Velikoj dvorani Centra za kulturu Grada Belog Manastira.

Ulaz je slobodan, a besplatne karte mogu se preuzeti u srijedu (4. XII.) i četvrtak (5. XII.) od 9 do 14 sati u prostorijama Centra za kulturu te sat vremena prije početka koncerta na blagajni.

Ponedjeljak, 02. 12. 2019.

Danas je Dan Grada Osijeka

2. XII. - Dan Grada Osijeka2. XII. - Dan Grada Osijeka

Tim povodom, na svojoj FB-stranici, zamjenik osječkog gradonačelnika Boris Piližota napisao je sljedeće:

Sretan ti 233. rođendan, dragi moj grade...

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok