MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Baza volontera

Ana Jeličić pakira jelonoše prije dostave kuhanog grahaAna Jeličić pakira jelonoše prije dostave kuhanog graha(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U subotu, 10. III. 2018. godine, od 11 do 15 sati, na Trgu slobode u Belom Manastiru održana je humanitarna grahijada, koju je organizirala udruga PSiOS ("Prvenstvo svijeta i okolnih sela"). Grah se dijelio besplatno, a građani su se mogli uključiti u prikupljanje dobrovoljnih novčanih priloga, koji će biti donirani udruzi "Prijatelji Svetog Martina" u sklopu humanitarne akcije "Za Dorianovo zdravo i sretno djetinjstvo".

'Oazina' jelonoša na stolu korisnika'Oazina' jelonoša na stolu korisnika(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Udruga PSiOS ("Prvenstvo svijeta i okolnih sela"), organizator humanitarne grahijade na belomanastirskom Trgu slobode, koja je održana 10. III. 2018. godine, dio skuhanog graha namijenila je Mirovnoj grupi Oaza, koja ga je pak dostavila svojim korisnicima, koji već dva mjeseca (od 12. I. 2018) nemaju topli obrok.

Nakon što su volonteri PSiOS-a porcije graha sipali u "Oazine" jelonoše, "Oazina" aktivistica Ana Jeličić jelonoše je složila u kutije te pripremila kriške kruha za podjelu. Potom je sve preuzeo "Oazin" volonterski razvozač Ljubo Jeličić i tople obroke razvezao do 32 "Oazina" korisnika u Belom Manastiru, Branjinom Vrhu i Šumarini.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok