MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Subota, 16 Ožujka 2019

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

Povodom Svjetskog dana poezije, Centar za kulturu Grada Belog Manastira poziva zainteresirane na javno čitanje poezije na Trgu slobode u Belom Manastiru, 21. ožujka 2019. godine (četvrtak), s početkom u 11 sati i trajanjem jednog školskog sata (45 minuta). Program će, s prigodnim iznenađenima, voditi i pjesme čitati glumci Gradskog kazališta Beli Manastir.

Svjetski dan poezije (engleski: World Poetry Day) obilježava se 21. ožujka (marta), a ustanovio ga je UNESCO 1999. godine. Svrha toga dana ja promocija čitanja, pisanja, objavljivanja i poezije u školstvu širom svijeta, ali i "davanje novih poticaja i priznanja nacionalnim, regionalnim i internacionalnim poetskim pokretima".

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok