MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Srijeda, 03 Svibnja 2017

Ukrašavanje jastuka i pokrivala tradicionalnim vezomUkrašavanje jastuka i pokrivala tradicionalnim vezom(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U srijedu, 3. V. 2017. godine, s početkom u 18 sati, u organizaciji Srpskog udruženja žena (SUŽ) "Dukat", održana je u belomanastirskom Srpskom kulturnom centru (SKC) četvrta kreativna radionica pod nazivom "Očuvanje tradicionalnog baranjskog veza" u sklopu građanske akcije "Zajedno do udobnije i bogatije ljetne pozornice", koju provodi LAG Baranja.

Općina Jagodnjak u 'Baranjskom leksikonu'Općina Jagodnjak u 'Baranjskom leksikonu'U srijedu, 3. V. 2017. godine, "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić u Općini Jagodnjak potpisala je ugovor o financiranju projekta Općina Jagodnjak u "Baranjskom leksikonu". Projekt je prošao na javnom natječaju za financiranje programa i projekata udruga od interesa za opće dobro iz proračuna Općine Jagodnjak u 2017. godini.

Cilj projekta je pridonijeti razvoju kulture od interesa za Općinu Jagodnjak (skupljanjem, obradom i stalnim dopunjavanjem članaka u "Baranjskom leksikonu") i promicati različite kulture, običaje i tradicije. Vrijednost projekta je 2.000 kuna.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok