MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Podjela besplatnih obroka

Razred 4.b učiteljice Mirele TurkRazred 4.b učiteljice Mirele Turk(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U četvrtak, 9. V. 2019. godine, održana je četvrta radionica u 4.b-razredu u OŠ Darda. Radionicu je održala učiteljica Mirela Turk. Sudjelovalo je 14 učenika. Radionica je dio projekta "Nasilje baš nije fer", financiranog od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Četvrtak, 09. 05. 2019.

U Baranji obilježen Dan pobjede

Kliknite na sliku da biste je vidjeli u većem formatuKliknite na sliku da biste je vidjeli u većem formatu

(Fotoalbumi: Partizansko groblje, Beli Manastir, Batina, Batina-akademija)

U četvrtak, 9. V. 2019. godine, po tmurnom, hladnom i kišovitom vremenu, u Baranji je obilježena 74. godišnjica pobjede nad fašizmom u Drugom svjetskom ratu u organizaciji Udruge antifašističkih boraca i antifašista (UABA) Beli Manastir i protokola Osječko-baranjske županije. Tom prilikom položeni su vijenci na antifašističke spomenike u Dardi, na Partizanskom groblju u Belom Manastiru te na Trgu slobode u Belom Manastiru i na Spomenik "Pobjeda" u Batini.

Četvrtak, 09. 05. 2019.

Rad "Oazinog" šnajderaja (IV/2019)

'Oazina' krojačica'Oazina' krojačica"Oazin" šnajderaj djeluje kroz trogodišnji program "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. U njemu "Oazina" krojačica Jelena Opačić-Matijević besplatno krpi garderobu i izrađuje upotrebne predmete od odjevnih stvari doniranih "Oazinoj" burzi koje nisu podijeljene (i koje neće biti podijeljene jer ih nitko ne želi preuzeti), i od doniranih materijala, za socijalno ugrožene i starije osobe s područja Grada Belog  Manastira.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok