MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Podjela besplatnih obroka

Nikolina Zec, Ženska udruga 'Izvor'Nikolina Zec, Ženska udruga 'Izvor'U utorak, 10. XII. 2019. godine, s početkom u 11 sati, u Hotelu Waldinger u Osijeku održana je javna rasprava na temu "Prepreke ostvarivanju prava na rad". Javna rasprava održana je u okviru projekta "POKRENI" koji Ženska udruga "Izvor" iz Tenje provodi u partnerstvu s Udrugom gluhoslijepih osoba Grada Osijeka i Osječko-baranjske županije (UGsGO) i s Gradom Osijekom.

10. XII. - Međunarodni dan ljudskih prava10. XII. - Međunarodni dan ljudskih pravaMeđunarodni dan ljudskih prava obilježava se svake godine 10. prosinca, na dan kad je potpisana Opća deklaracija Ujedinjenih naroda o ljudskim pravima 1948. godine. Tada je prvi put u povijesti čovječanstva priznato pravo svih ljudi na život, slobodu i sigurnost bez ikakvih razlika.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok