MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Podjela besplatnih obroka

Klea Posavac, autorica Daniela Taslidžić Herman i Sanja HorvatKlea Posavac, autorica Daniela Taslidžić Herman i Sanja Horvat(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U četvrtak, 14. XI. 2019. godine, s početkom u 18:30 sati, pred punom konferencijskom dvoranom belomanastirskog Etnološkog centra baranjske baštine predstavljena je knjiga "Pustara" autorice Daniele Taslidžić Herman u izdanju Zavoda za baranjsku povjesnicu.

Četvrtak, 14. 11. 2019.

U Zagrebu otvoren 42. Interliber

Knjige na Zagrebačkom velesajmuKnjige na Zagrebačkom velesajmu(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Činjenica je da nam, već neko vrijeme, raznorazni moderni gadgeti kontroliraju život. Sve više stvari nam je dostupno online, na ekranu i na dodir. Međutim, pitanje je da li nam stvarno tradicionalni mediji izumiru i preuzimaju ih oni novi.

Ruski ambasador Anvar Azimov polaže vijenac u Belom ManastiruRuski ambasador Anvar Azimov polaže vijenac u Belom Manastiru(Fotoalbumi se mogu vidje ovdje-Batina, ovdje-Partizansko groblje, ovdje-Beli Manastir, ovdje-Akademija i ovdje-BaranjaMedija)

U četvrtak, 14. XI. 2019. godine, u organizaciji Udruge antifašističkih boraca i antifašista (UABA) Beli Manastir i pod vodstvom predsjednika te udruge Nikole Opačića, svečano je obilježena 75. godišnjica Batinske bitke i oslobođenja Baranje. Tim su povodom prvo u devet sati položeni vijenci na partizanske spomenike u Šećerani i Branjinom Vrhu,  potom u 10 sati na Spomenik Crvenoj armiji "Pobjeda" na brdu iznad Batine i Dunava, pa onda u 12 sati na spomenik i biste baranjskih revolucionara na Partizanskom groblju u Belom Manastiru te u 12:30 na Spomenik palim borcima Crvene armije na belomanastirskom Trgu slobode.

Osma radionica u PO OŠ DardaOsma radionica u PO OŠ Darda(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U četvrtak, 14. XI. 2019. godine, održana je osma radionica u posebnim odjelima OŠ Darda. Radionicu je održala učiteljica Milana Sudarić Jager. Na radionici je sudjelovalo 7 učenika. Tema radionice bila je "Nenasilna komunikacija".

Radionice se održavaju u sklopu projekta "Nasilje baš nije fer", kojeg financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok