MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Neprofitno poduzetništvo

Kornelija Pacanović ZvečevacKornelija Pacanović ZvečevacU srijedu, 4. XII. 2019. godine, s početkom u 9 sati, u Maloj vijećnici Grada Belog Manastira, održan je sastanak Partnerstva za Intervencijski plan Grada Belog Manastira i Općine Darda. Sastanku su prisustvovali i predstavnici tvrtke koju je Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske Unije angažiralo za vrednovanje provedbe projekata iz Intervencijskog plana.

Božićni vijenciBožićni vijenci(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U jedanaestom mjesecu 2019. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, održane su četiri likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom od 18 do 20 sati, a pod vodstvom Jelene Opačić-Matijević. Održane su 4, 11, 18. i 25. XI. Na njima je bilo 4, 5, 5 i 7 korisnica.

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

Generalni konzulat Mađarske u Osijeku i Centar za kulturu Grada Belog Manastira priređuju  svečani adventski koncert na kome će nastupiti mađarska pijanistica Csilla Szentpéteri s pratećim sastavom. Kao gost najavljen je i operni pjevač Máté Szécsi.

Koncert će se održati u Velikoj dvorani Centra za kulturu u subotu, 7. XII. 2019. godine, s početkom u 18 sati. Ulaz slobodan.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok