MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Internet-klub

Daljski učenici uče filcanje vuneDaljski učenici uče filcanje vuneSrednja škola Dalj od Ministarstva turizma dobila je projekt pod imenom "LANA – suvenir od pustovane vune". Ta škola ima bogat asortiman ekoloških proizvoda. Bavi se uzgojem i preradom povrća i voća. Od voća najpoznatija je po uzgoju daljske jagode.

Petak, 06. 03. 2020.

Izrada cvijeća u "Oazi"

'Oazina' zabavna radionica za djecu'Oazina' zabavna radionica za djecu(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 6. III. 2020. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra održana je trideset i peta "Oazina" zabavna radionica za djecu. Bliži se proljeće, a ono što je karakteristično za to godišnje doba je raznovrsno cvijeće. Tako su i djeca na radionici dobila zadatak da izrade cvjetove od kartonskih kutija za jaja.

Vesna Nedić i Ankica VučkovićVesna Nedić i Ankica Vučković(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 6. III. 2020. godine, s početkom u devet sati, u Regionalnom uredu Osijek Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (HZZ) i u organizaciji Mirovne grupe Oaza, održana je prva motivacijska radionica projekta "Nova znanja – nove prilike". Cilj radionice bio je upoznati zainteresirane – dugotrajno nezaposlene osobe koje su se prijavile za učešće na projektu – s informacijama vezanim za osposobljavanje za voditelja izrade i provedbe projekata financiranih iz EU.

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

U osječkom "Glasu Slavonije" od 6. III. 2020. godine, u rubrici "Regija" i na stranici 23, objavljen je člančić belomanastirskog dopisnika Ivice Getta pod naslovom "Besplatni program osposobljavanja".

U članku se prenosi poziv Mirovne grupe Oaza nezaposlenim osobama da se prijave na besplatno osposobljavanje za voditelja izrade i provedbe projekata financiranih iz EU-a. To osposobljavanje jedna je od aktivnosti projekta "Nova znanja – nove prilike".

Uz "Oazu", projekt provode još tri udruge iz Vukovara, Pakraca i Virovitice.

(Članak je objavljen i na web-portalu "Glasa Slavonije": OVDJE)

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok