MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Internet-klub
Ponedjeljak, 16. 03. 2020.

Potpisan ugovor s Općinom Petlovac

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

U ponedjeljak, 16. III. 2020. godine, dopisnim putem, "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić u "Oazinom" uredu potpisala je ugovor o financiranju "Oazinog" projekta "Općina Petlovac u 'Baranjskom leksikonu'". Projekt je prošao na javnom natječaju za sufinanciranje programa i projekata udruga iz područja kulture na području Općine Petlovac.

Cilj projekta je pridonijeti razvoju kulture od interesa za Općinu Petlovac (skupljanjem, obradom i stalnim dopunjavanjem članaka, ilustracija i slika u "Baranjskom leksikonu") i promicati različite kulture, običaje i tradicije. Vrijednost projekta je 1.000 kuna.

Na web-stranici Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku (OVDJE) može se pročitati obavijest organizacijama civilnog društva vezane za koronavirus.

Na toj poveznici može se pronaći obavijest pravobraniteljice za osobe s invaliditetom, obavijest Ministarstva vezana za postupanje svih pružatelja usluga socijalne skrbi i za posebne mjere zaštite te obavijest o mogućoj prilagodbi provedbe projektnih aktivnosti financiranih od strane tog ministarstva.

Mirovna grupa OazaMirovna grupa OazaU skladu s preporukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, a radi sprečavanja širenja zaraze koronavirusom, Mirovna grupa Oaza do daljega OTKAZUJE sve aktivnosti s korisnicima. Zbog toga se od ponedjeljka, 16. III. 2020. godine, neće održavati:

  • likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom i utorkom od 18 do 20 sati;
  • druženja u "Oazinom" dnevnom boravku četvrtkom poslijepodne;
  • zabavne radionice za djecu petkom od 18 do 20 sati.

Također, do daljega ZATVARA se "Oazina" burza odjeće i obuće te se NEĆE primati, ni izdavati roba, a "Oazini" zaposlenici i aktivisti sve što je moguće radit će od kuće.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok