MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Internet-klub

'Screenshot' foruma'Screenshot' forumaTla u Hrvatskoj postaju kisela, žedna i jalova

Dana 10. XI. 2020. godine udruge "Zelena Istra" iz Pule i "ODRAZ" iz Zagreba organizirale su nacionalni videoforum o tlu u okviru međunarodnog projekta "Tlo za život". Na tom forumu su putem videoveze učestvovali i predstavnici LAG-a Baranja iz Belog Manastira. Za Baranju kao izrazito poljoprivredni kraj ta tema je posebno značajna jer degradacija tla može imati nesagledive posljedice za budući život i razvoj.

Grad Beli Manastir podijelit će božićnice od 150 kuna umirovljenicima s prebivalištem na područja Belog Manastira i prigradskih naselja koji imaju mjesečnu mirovinu 3.000,00 kn i manju.

Da bi dobili božićnicu, svi umirovljenici koji imaju uvjete trebaju od 11. XI. do najkasnije 20. XII. 2020. godine podnijeti zahtjev za isplatu jednokratne novčane pomoći – božićnice na jedan od sljedećih načina:

  • na adresu elektroničke pošte: bozicnice@beli-manastir.hr
  • poštom na adresu: Grad Beli Manastir, Kralja Tomislava 53, 31300 Beli Manastir, s naznakom "Božićnice 2020"
  • ili, ako je nužno, osobnim dolaskom na adresu Gradske uprave, prvi kat, Kralja Tomislava 53, Beli Manastir, soba 220, svakim radnim danom do 7 do 15 sati
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok