MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Internet-klub

Tomislav Rob na Oazinom 'Sajmu' udruga BaranjeTomislav Rob na Oazinom 'Sajmu' udruga BaranjeNa lokalnim izborima održanima u nedjelju, 21. V. 2017. godine, birali su se župani i njihovi zamjenici, gradonačelnici odn. načelnici i njihovi zamjenici, zamjenici župana i (grado)načelnika iz redova nacionalnih manjina te novi saziv županijskih, gradskih i općinskih skupština.

U Gradu Belom Manastiru od ukupno 7.993 birača glasanju je pristupilo 3.568 glasača (44,64 %). Za gradonačelnika su se kandidirala tri kandidata: Tomislav Rob (HDZ, HSU, HDSSB), Marko Bogatić (SDP, HNS, HSS) i Saša Šuvakov (kandidat grupe birača).

22-27. V. 2017. GODINE22-27. V. 2017. GODINECentar za kulturu Grada Belog Manastira, u suradnji s ogrankom Matice hrvatske u Belom Manastiru, udrugom "Prijatelji Svetog Martina" i FKK-om "Baranja-film", u sklopu manifestacije "Vjera i kultura 2017." obavještava građanstvo da je predstavljanje objavljenepisane baštine Josipa Jurja Strossmayera, biskupa bosanskog ili đakovačkog i srijemskog: "Sve za vjeru i domovinu" (I-IV. svezak), zakazano za 24. svibanj 2017. godine (srijeda), u 19 sati, odgođeno zbog neplaniranih obaveza izlagača. Uz ispriku, ostaje poziv na ostala događanja vezana uz manifestaciju "Vjera i kultura". Ulaz na sva događanja je slobodan!

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok