MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Baranjski suveniri

Obuka u korištenju laptopa i 'pametnog' telefonaObuka u korištenju laptopa i 'pametnog' telefonaU sklopu projekta "Dostojanstveno starenje III" provedena je informatička obuka 15 korisnika. Korisnici su bili iz Belog Manastira i iz obližnjih mjesta u Baranji (Karanac i Luč). Neki korisnici prošli su kompletnu informatičku obuku od 20 sati, gdje su učili informatičke osnove – upoznavanje s računalom i laptopom, pisanje u Wordu, crtanje, pristupanje internetu...

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

U okviru ovogodišnje manifestacije "Uskrs u Belom Manastiru" prvo će se u srijedu, 17. IV. 2019. godine, u Etnološkom centru baranjske baštine, s početkom u 10 sati, održati "dječja radionica bojanja pisanica" (opširnije OVDJE).

Tri dana kasnije, u subotu, 20. IV. 2019. godine, na belomanastirskom Trgu slobode, također s početkom u 10 sati, održat će se uskršnji sajam i prigodan program za djecu:

  • uskršnje igre
  • druženje i igra s uskršnjim zečevima
  • veliko gnijezdo s jajima
  • Valentina Gyerek acoustic-duo
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok