MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Baranjski suveniri

Dostava besplatnih toplih obroka našim potrebitim sugrađanima nastavljena je i u mjesecu rujnu 2018. godine. Tu socijalnu uslugu financiraju Grad Beli Manastir i Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Tokom mjeseca tople obroke je primalo 30 osoba starije životne dobi, većinom bolesnih, nesposobnih za rad ili korisnika socijalne pomoći, kojima je takva pomoć stvarno potrebna.

Broj korisnika uglavnom je stalan, s nekim malim izmjenama. Netko novi dođe jer nas, nažalost, poneki i zauvijek napuštaju. U provođenje te socijalne usluge, pored "Oaze", svojim su savjetima i preporukama uključene i stručne osobe Centra za socijalnu skrb Beli Manastir, kao i distributer toplih obroka Bistro "Kod Kaje", koji je u prošlom mjesecu "Oazinim" korisnicima pripremio i distribuirao 599 raznovrsnih i ukusnih obroka. Jelovnikom i dostavom svi su zadovoljni, u želji da usluga što dulje traje.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok