MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Baranjski suveniri

Čovječe, ne ljuti se!Čovječe, ne ljuti se!U srijedu, 21. VI. 2017. godine, od 16 do 17 sati, u Domu za starije i nemoćne osobe Beli Manastir, a u sklopu "Oazinog" projekta "Dostojanstveno starenje  II", održano je druženje sa štićenicima toga Doma. U akciji su učestvovale "Oazina" aktivistica Jelena Opačić-Matijević i pet volonterki: Anica Frič, Donka Dvornić, Dušanka M. Hodap, Kristina Gubić i Margita Relić.

Srijeda, 21. 06. 2017.

21. VI. – Svjetski dan glazbe

Gradovi postaju zonom slobodne svirkeGradovi postaju zonom slobodne svirkePovodom Svjetskog dana glazbe, koji se obilježava u srijedu, 21. VI. 2017. godine, u gradovima diljem Hrvatske održat će se cjelodnevni glazbeno-scenski programi u organizaciji podružnica Hrvatske glazbene unije (HGU). Više od 700 profesionalnih glazbenika, ali i amatera, nastupit će na javnim gradskim površinama i time podsjetiti posjetitelje svih generacija na važnost glazbe u svakodnevnom životu.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok