MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Vreće ne u smeće

Slika s radionice održane 18. X. 2019.Slika s radionice održane 18. X. 2019.Tokom 2019. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, održano je 26 zabavnih radionica za djecu, od prve održane 29. III. do posljednje održane 13. XII. Od toga 24 radionice održane su u sklopu projekta "Nasilje baš nije fer", financiranog od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Nakon završetka projekta, radionice su se nastavile održavati na inicijativu voditeljice Sandre Kušenić jer je u toku razgovora s roditeljima uočena potreba i interes za njihovim daljim održavanjem.

U emisiji "Korak ka jednakosti" belomanastirskog Radija Banska kosa, koja je na programu bila u četvrtak, 12. XII. 2019. godine, s početkom u 17 sati, emitiran je razgovor novinarke Stane Nemet s "Oazinom" projekt-koordinatoricom Vesnom Nedić. Teme razgovora bile su aktivnosti koje je "Oaza" provodila 2019. godine i početak novog projekta "Nova znanja – nove prilike". Razgovor je snimljen dan prije, 11. XII. (vidjeti OVDJE).

Emisija je 3. I. 2020. godine postavljena na YouTube pa se može preslušati "klikanjem" na gornju sliku.

Na temelju odredbi članka 27. Statuta LAG-a Baranja od 6. ožujka 2018. godine te njegovih Izmjena i dopuna od 20. prosinca 2018. godine, Glavni odbor Lokalne akcijske grupe Baranja, na svojoj sjednici održanoj 13. prosinca 2019. godine, donio je Odluku o drugoj izmjeni Lokalne razvojne strategije LAG-a Baranja.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok